SAT (Language & Writing) Eğitimleri

SAT (Scholastic Assessment Test), özellikle Amerika Birleşik Devletleri’nde üniversiteye giriş için kullanılan standart bir sınavdır. SAT, öğrencilerin okuma, yazma ve matematik becerilerini değerlendirir. Bu sınav, öğrencilerin lise eğitimlerini ne kadar iyi anladıklarını ve üniversite çalışmalarına ne kadar hazır olduklarını ölçmeyi amaçlar.

SAT’ın Yazma ve Dil bölümü, öğrencilerin yazılı İngilizceyi ne kadar iyi analiz edip düzeltebildiklerini test eder. Bu bölüm, dil bilgisi, kelime bilgisi ve retorik becerileri üzerine odaklanır. SAT Yazma ve Dil bölümü, toplamda 44 çoktan seçmeli sorudan oluşur ve bu soruları cevaplamak için 35 dakikanız vardır.

Sınavın bu kısmında, öğrencilerin dört ana içerik alanında – Fikir ve Bilgi İfadesi, Standart İngilizce Kuralları, Bilgi ve Fikirler, Yapı ve Biçem – performansları değerlendirilir. Sorular, öğrencilerin metinleri ve bilgi grafiklerini (tablo, çubuk grafikleri ve çizgi grafikleri) nasıl yorumladıklarını, analiz ettiklerini ve entegre ettiklerini ölçer.

Yazma ve Dil bölümünde, edebiyat, tarih/sosyal bilimler, beşeri bilimler ve bilim gibi çeşitli konularda kısa okuma parçaları sunulur. Her parça, öğrencilerin dil bilgisi, kelime bilgisi ve düzenleme teknikleri gibi temel kavramları anlamalarını ve uygulamalarını gerektiren sorularla takip edilir.

SAT Yazma ve Dil bölümünün puanlaması, 10 ile 40 arasında değişir ve bu puanlar, 200 ile 800 arasında puanlanan Kanıta Dayalı Okuma ve Yazma bölümü puanına dahil edilir. Puanlar, öğrencinin fikir ifadesi, yapı ve biçem, bilgi ve fikirler ve Standart İngilizce kullanımı gibi dört ana alandaki performansına dayanır.

SAT Yazma ve Dil bölümüne hazırlık yaparken, dil bilgisi kurallarınızı gözden geçirmek, uzun soruları sona bırakmak, zaman yönetimi yapmak, bol bol pratik yapmak ve kısa ve net cevaplar yazmak gibi ipuçları faydalı olacaktır.r.

SMYRNA EDU bünyesinde ve Akademik Sınavlar işbirliği ile düzenlenecek olan SAT (Language & Writing) Sınav Eğitimleri İzmir’in en gözde yeri olan FOLKART TOWERS ‘da, 4- 6 kişilik sınıflarda gerçekleştirilecektir. Eğitimlerimiz alanlarında uzman en az 15 yıl ve üzeri tecrübeye sahip eğitimciler ile sürdürülmektedir.

  1. Deniz manzarlı lüks sınıflar
  2. Sınırsız çay ve kahve ikramı
  3. Son teknoloji eğitim materyalleri
  4. Ücretsiz eğitim kitapları
  5. Hafta içi ve hafta sonu eğitim
  6. Ücretsiz Deneme Sınavları
  7. Ücretsiz Sınav Danışmanlığı
  8. IELTS ACADEMIC sınavına hazırlanan öğrenciler için ücretsiz Üniversite danışmanlığı
  9. Yurtışına bizimle gidecek öğrenciler için çok cazip indirimler

Diğer detayları öğrenmek ve DEMO dersi için yerinizi ayırt ettirmek için bizlere sormak istediğiniz he türlü soru  için 0544-935 51 41  veya 0541-335 53 35 numaralı telefonlardan veya aşağıdaki iletişim formundan bize ulaşabilirsiniz.

Demo Dersi Kayıt Formu
Bu formu doldurarak AP CALCULUS (AB-BC)-IELTS ACADEMIC-TOEFL IBT ve SAT LANGUAGE eğitimlerimizin demoları çin kayıt yaptırabilirsiniz.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Adı Soyadı
İletişim için lütfen telefon numaranızı giriniz
K.V.K.K Uyarınca bilgilerimin SMYRNA EDU tarafından işlenmesine onay veriyorum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *