Kanada’da Tamwood İle Kariyerinizi Şekillendirin!

Kanada’da mesleki bir alanda hem okuyup hem çalışma fikri kulağınıza nasıl geliyor? Dikkatinizi çektiyse sizi şöyle alalım ve hemen Kanada’da önde gelen özel okullardan biri olan Tamwood College’daki programlara bir göz atalım.

Tamwood

Tamwood’da katılabileceğiniz 5 farklı kariyer programı vardır:

  • İşletme (Uluslararası İşletme ve Yönetim)
  • Konaklama (Konaklama, Hizmet ve Turizm için Temel Beceriler ile Yiyecek ve İçecek Temelleri)
  • Küresel Start-up (Kendi işini kurmak isteyen öğrenciler için)
  • Teknoloji (Kullanıcı Arayüzü Tasarımı-UI, Kullanıcı Deneyimi Tasarımı-UX, Web Geliştirme, Dijital Pazarlama Programları)
  • Rekreasyon (Gençlik Eğlence Liderliği, Gençlik Eğlence Liderliği ve İletişim, Eğlence Yönetimi)

Tamwood

Neden Tamwood ile Kanada’da Co-Op Yapmalısınız?

  • Kanada, çalışma izni kapsamında öğrencilerin yarı zamanlı çalışmasına izin verir; öğrenciler okurken haftada 20 saat ve çalışma (co-op) döneminde ise tam zamanlı yani haftada 40 saat çalışabilir.
  • Okuldaki Kariyer Yöneticileri, öğrencileri iş arama (CV, mülakat, kendini tanıtma) konusunda eğitir.
  • Öğrenciler, Tamwood’un iş birliği yaptığı önde gelen işverenlerle birçok alanda pratik yapma şansına sahip olabilirler.
  • Tamwood’daki kariyer programları, Working Holiday gibi farklı programlardan kabul alamayanlar için çok yararlı alternatiflerdir.
  • Programlar ya her ay ya da üç ayda bir başlar.
  • Fiyatlar diğerler eğitim programlarıyla karşılaştırıldığında gayet uygundur.
  • Öğrenciler, Kanada’da iki programa da art arda katılabilirler.
  • Dijital Pazarlama öğrencileri, DMI (Digital Marketing Institute) ile Tamwood’un ortaklığı sayesinde yararlı platformlara erişim imkânına sahip olurlar.
  • Konaklama ve Turizm programları için öğrenciler, özgeçmişlerini ve ön yazılarını okula gönderirler; okul da onları otellere iletir. Oteller öğrencilerle iletişime geçer ve mülakatlar düzenler. Öğrenciler otelleri seçemez; oteller öğrencilerini seçer. Fairmont Chateau Whistler, Pan Pacific Hotels, Westin Resort, Blackcomb Springs, Four Seasons gibi otellerle çalışırlar.
  • İngilizce seviyeleri IELTS 5.5 ve üzeri olanlar direkt olarak programa başlayabilirler.
  • İngilizce seviyeleri 5.5’un altında olanlar için ise iletişim dersleri (İngilizce) dahil programlar şöyledir:
    • İletişim (İngilizce) + Turizm ve Konaklama için minimum IELTS 4.0
    • İletişim (İngilizce) + Uluslararası İşletme Yönetimi için minimum IELTS 4.0
    • İletişim (İngilizce) + Dijital Pazarlama için minimum IELTS 4.5

Programlar 12 hafta iletişim (İngilizce) dersi + 24 hafta ilgili alanda öğrenim (Sertifika) + 12 hafta ara (tam zamanlı çalışma veya seyahat seçeneği) + 36 hafta co-op (tam zamanlı çalışma: Diploma) şeklinde işlemektedir.

Tamwood’un popüler programlarından biri olan Dijital Pazarlama’yı (Digital Marketing) daha detaylı inceleyelim:

Bu programda öğrenciler, dijital pazarlama ve yönetim ile ilgili temel konuları genel bir şekilde incelerler. DP (Dijital Pazarlama) konusunda hiçbir deneyimi olmayan öğrencileri başlangıç seviyesine hazırlar. DP konusunda deneyimli öğrenciler için ise İngilizce içerikle etkileşime geçmek ve Kanada pazarını anlamak için harika bir fırsat sunar. Öğrenciler bu program sonunda Dijital Pazarlama uzmanlığının ilk adımını atmış olurlar. Öğrenciler, iş olanakları ve fırsatları konusunda okulun co-op ekibi ve eğitmenleri tarafından yönlendirileceklerdir. Ancak, aktif bir şekilde ağ oluşturmak ve fırsatları aramak tamamen öğrenciye bağlıdır.

Program içeriği:

  • Dijital Pazarlamaya Giriş (4 hafta, 80 saat)- Tüm öğrenciler ilk olarak buradan başlar.
    Sosyal Medya ve Topluluk Yönetimi (4 hafta, 80 saat)
  • Dijital Reklam Portalları (4 hafta, 80 saat)
    Pazarlama Teknolojisi ve Otomasyon (4 hafta, 80 saat)
  • Stratejik Web Tasarımı (4 hafta, 80 saat)
    İçerik Pazarlama (4 hafta, 80 saat)
    (Öğrencilerin, tanıtım dersini tamamladıktan sonra alacakları ders sırası, başlangıç tarihlerine göre değişebilir.)

Öğrenciler, Diploma veya Sertifika programlarına kaydolabilirler ve Tamwood’un tarihlerine ve gerekliliklerine uygunluk sağlarsa, kurs süresince birbirleri arasında geçiş yapma seçeneğine sahiptirler.

Tamwood, programların içeriğini yılda iki kez günceller, böylece her zaman en güncel bilgi, yazılım ve sertifikasyonlara sahip olursunuz. Böylece mezun olduktan sonra taze bilgilerinizi iş yerinde sorunsuz bir şekilde uygulayabilirsiniz. Google, Hubspot vb. gibi tanınmış şirketlerden en az 6 sertifikaya sahip olursunuz ve özgeçmişlerinizi güçlendirmiş olursunuz.

Dijital Pazarlama Enstitüsü Sertifikasyonu, Dijital Pazarlama öğrencileri için Tamwood’un sunduğu büyük bir avantajdır. Kursun başlangıcında, öğrenciler platforma kaydedilir ve 1 yıl boyunca videolar, makaleler, e-kitaplar, şablonlar ve videolar gibi değerli içeriklere erişim sağlarlar.

Tamwood

Tamwood DP Programından Sonra Alınan DMI Sertifikası

Öğrenciler Tamwood’dan mezun olduktan sonra, dünya çapında tanınan “Sertifikalı Dijital Pazarlama Uzmanı” unvanına sahip DMI sertifikası alırlar ve özgeçmişlerinde büyük bir avantaj elde ederler. Bu sertifika, DMI’nın Dijital Pazarlama temelleri dersini temsil eder ve Tamwood’daki programla benzer içeriğe sahiptir.
HubSpot Eğitim Ortakları olarak Tamwood, öğrencilere Pazarlama ve Otomasyon Araçları alanında lider şirket olan HubSpot’tan çeşitli kaynaklar sağlar. Dijital Pazarlama profesyonelleri tarafından dünya çapında tanınan HubSpot’un tüm eğitim kaynakları ve sertifikasyonlarına erişebilirler.
Kuruluşlar, Tamwood ile iş birliği yapar ve ekipler halinde gerçek hayatta karşılaşılabilecekleri sorunların çözümleri üzerinde çalışırlar. Kursun sonunda öğrenciler, fikirlerini müşterilere sunarlar- ve LinkedIn değerlendirmeleri, staj fırsatları, hediye kartları vb. gibi güzel ödüller kazanırlar.

Tamwood

Kariyer, özgeçmiş ve portföy atölyeleri, bire bir yönlendirme ve şirketlerle iş birliği fırsatı:

Öğrenciler her ay iş ve kariyer planlarıyla ilgili atölye çalışmalarına katılabilir ve co-op ekibinden birebir yönlendirme için yardım talep edebilirler. Okulun co-op ekibi ayrıca staj ve proje fırsatları için şirketlerle aktif olarak çalışmaktadır.

Tamwood

Dijital Pazarlama programı- Co-op departmanı hakkında:

Dijital Pazarlama Kariyer Hazırlık Atölyeleri, Co-op etkinliklerine ek olarak her ay sektöre özgü atölye çalışmaları da sunmaktadır. Öğrenciler aşağıdakileri soruların cevaplarını bu atölyeler ile öğrenebilirler:

  • Dijital Pazarlama alanında farklı kariyer yolları nelerdir?
  • Yetenek ve ilgi alanlarıma uygun bir kariyer yolu nasıl seçebilirim?
  • DM iş pozisyonları için uygun bir CV, önyazı ve portföy nasıl oluşturulur?
  • Ağ oluşturma ve iş arama stratejileri nelerdir?
    Sektöre özgü mülakatlar nasıl işler?

Tamwood, öğrencilerini mezun olduktan sonra da desteklemeye devam eder. Öğrencilerinin güncel hallerini takip eder ve iş bulmalarına yardımcı olur. Seminerler ve atölyeler (CV, mülakat, iş bulma becerileri), belgelerle ilgili yardım, banka hesabı açma, Kanada’da nasıl yaşanır ve çalışılır konusunda rehberlik, iş bulma konusunda yardım, öğrenciler Kanada’dayken destek sağlanması, kariyer yöneticileri ile birebir koçluk hizmetleri mevcuttur.

Etiketler: #KanadaEğitim #KariyerFırsatları #TamwoodCollege #DijitalPazarlama #CoOpProgramı #ÖğrenciHayatı #KanadaOkulları #İşDeneyimi #EğitimFırsatları #UluslararasıEğitim